Přihlášení | Registrace (CZ) | Registration (EN)
Aktuálně | Ke stažení | O projektu | Kontakty | Partneři | Facebook

Druhé info pro organizátory Noci s Andersenem 2012

Vážení a milí přátelé nocování s knížkou,

přicházíme s další várkou informací týkajících se letošní pohádkové Noci s Andersenem - bilancujeme a počítáme přihlášená místa, k 27.2.2012 je jich více než 740, což představuje asi 30.000 účastníků. Prosíme o kontrolu Vaší registrace, nejlépe na mapce si vyberte kraj, zároveň si ověříte, zda je Vaše místo správně uvedeno a můžete také odsouhlasit počet dětí. Případné změny můžeme opravit pouze do 12.3.2012. Připomínáme, že pro každý ročník pohádkového nocování je nutná nová registrace, i když akci pořádáte poněkolikáté, je třeba se znovu přihlásit.

I v tomto roce projevilo zájem o naši akci k podpoře dětského čtenářství Velvyslanectví Dánského království v ČR, vzácní hiosté se zapojí do předčítání pohádek hned v několika místech, m.j. to bude např. v Městské knihovně v Praze, ZŠ Roztoky u Křivoklátu a Městské knihovně v Rokycanech... Pro všechny účastníky pak velvyslanectví poskytlo elektronický dokument Dánsko pro děti - vždyť právě v těchto dnech předsedá Dánsko EU. Dokument najdete v oddílu  Ke stažení dole.

Jak víte, soutěž chystá Pickwick, jak už jsme informovali, na dvě registzrovaná místa darují speciální čtecí křesílka a do několika míst pak balíčky s čajem. Jakmile budeme vědět víc, ozveme se.

Už od 15.3.2012 se můžete s dětmi zapojit a soutěžit s webem KidsLand.cz - patří k tradičním spolupracovníkům NsA...

K výročí Jiřího Trnky můžete v přípravě kromě pořadů ČT také využít tyto odkazy:

http://www.stream.cz/slavnedny/664851-slavne-dny-den-kdy-se-narodil-jiri-trnka

http://www.youtube.com/watch?v=uXACE4-3mqU&feature=share

http://kultura.idnes.cz/video-jiri-trnka-vzbourenec-proti-disneymu-se-narodil-pred-100-lety-1cw-/filmvideo.aspx?c=A120224_095045_filmvideo_ob

Jak už bylo řečeno, na stránkách NsA najdete v dokumentech ke stažení návrh plakátu od Tomáše Řízka, pokud si plakát uložíte do svého počítače a na plochu, můžete přes textové pole vložit do pořadatelů i název Vaší instituce. Je to jednoduché, pod Klub dětských knihoven SKIP ČR a a vložíte levým tlačítkem myši textové pole, do něhož můžete vepsat své údaje, a to velikosti 48, typ písma Times New Roman.

 

 

Najdi svoji knihovnu

Vyberte si kraj